Na Ekonomskom fakultetu diplome je primilo 59 diplomanata

SVEČANA PROMOCIJA
Na Ekonomskom fakultetu diplome je primilo 59 diplomanata
objavljeno: 28. 09. 2017.

Na svečanoj promociji studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u mostaru diplome su dobili sveučilišni specijalisti ekonomije, stručni prvostupnici ekonomije, prvostupnici ekonomije i magistri ekonomije. Tom prilikom diplome je primilo 59 diplomanata.

Prorektor Sveučilišta u Mostaru dr. sc. Ivo Čolak uoči svečanosti kazao je kako je ovaj dan kruna višegodišnjeg rada, truda i neprespavanih noći, ali i događaj koji je kraj jednog načina života.

''Diploma nije samo papir, već je puno više od toga. Profesori i asistenti dali su vam najveće bogatstvo, a to je znanje. Trošite to bogatstvo da bi ono bilo još veće'', poručio je prorektor Čolak.

Dekanica Ekonomskog fakulteta prof. dr. Mila Gadžić kazala je kako se danas promoviraju rezultati zajedničkog višegodišnjeg rada.

''Tijekom studija stekli ste teorijska, praktička znanja i vještine koje će vam olakšati put izrastanja u uspješne poduzetnike, menadžere, bankare ili marketing stručnjake. Danas ste simbolično zakoračili novim izazovima, na tom putu budite ponosni, vrijedni, uporni i inovativni, slijedite načela struke i njegujte temeljne moralne vrijednosti'', dodala je dekanica Gadžić.