Predstavljeno 22. izdanje časopisa SEF

EKONOMSKI FAKULTET
Predstavljeno 22. izdanje časopisa SEF
objavljeno: 28. 09. 2017.

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru predstavljen je 22. broj lista studenata Ekonomskog fakulteta SEF.

U časopisu su obrađene teme poput studentskih aktivnosti, intervjua s profesorima, debata između asistenata, ali i neke aktualne teme poput loše privatizacije u BiH, nagli porast teretana u Mostaru te Trumpova politika.

Glavni urednik časopisa SEF Zvonimir Bošnjak je kazao kako su se kroz obrađene teme fokusirali na aktivnosti studenata te je dodao kako su se za naslovnu stranicu odlučili za Trumpa, kojega smatraju pozitivnim primjerom.

„Trump je jedan od poduzetnika koji nikad nije odustajao, i nakon bankrota nastavljao je ostvarivati svoje ciljeve te postao predsjednik SAD-a, a  u SAD-u je vodeća svjetska ekonomija, tako da je zaslužio mjesto na našoj naslovnici“, objašnjava Bošnjak.

Ovogodišnje izdanje časopisa SEF ima 74 stranice. Zamjenica urednika Daria Heljić smatra kako je ovo izdanje časopisa najbolje do sada.

 „Studenti, unatoč svim problemima i ograničenjima studiranja, se trude ostaviti svoj pisani trag iako su materijalno nemotivirani“, kaže prodekan Igor Živko koji se obratio prisutnima u ime dekanice Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Mile Gadžić.