Studentski zbor otvara besplatne tečajeve za sve zainteresirane

STRANI JEZICI
Studentski zbor otvara besplatne tečajeve za sve zainteresirane
objavljeno: 08. 02. 2018.

Predsjedništvo Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru zbog brojnih upita odlučilo je ovogodišnje tečajeve otvoriti za sve zainteresirane studente, ali i građane Grada Mostara koji si ne mogu priuštiti takvo obrazovanje.

Prvi iskorak u ovoj odluci je svim maturantima u Gradu Mostaru ponuditi mogućnost pohađanja tečajeva subotom. Maturanti se trenutno pripremaju za maturu, pa će im dobro doći dodatno obrazovanje s područja stranih jezika od kojih su ponuđeni engleski, njemački, talijanski i ruski jezik. Troškove za maturante će pokriti Studentski zbor, tako da su potpuno besplatni i planirani za početak ožujka, a prijave će biti organizirane u svim školama na području Mostara. Cilj je ovakvog projekta približiti maturante Sveučilištu u Mostaru i pokazati im sve mogućnosti.

Druga odluka je otvaranje tečajeva za sve studente javnih i privatnih sveučilišta, ali i zainteresirane građane u Mostaru. Kako prošle, tako i ove godine Studentski zbor je imao mnogo upita od brojnih građana i studenata koji ne studiraju na Sveučilištu u Mostaru, a voljeli bi pohađati tečajeve. Svi zainteresirani mogu se ukjlučiti u tečajeve, koje mogu pohađati ako uplate 10 KM na račun Studentskog zbora do početka tečajeva. Naglašavamo da tom uplatom imaju mogućnost samo za tečajeve, dok studenti Sveučilišta u Mostaru imaju na raspolaganju 65 tisuća KM za brojne projekte, kuturne, športske i edukacijske sadržaje, besplatne odlaske u kazalište i brojne druge mogućnosti.

Prijave traju do 10. veljače 2018. godine u 23:59.

Više informacija o tečajevima mogu se pronaći na službenoj stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Studentski zbor poziva sve zainteresirane da se prijave na tečajeve, dodatno educiraju i upotpune svoje slobodno vrijeme!