Ekipa Ekonomskog fakulteta pobjednik je Sveučilišne malonogometne lige

Ekipa Ekonomskog fakulteta pobjednik je Sveučilišne malonogometne lige

Marija Bago

09.06.2019 11:04:44

233

Marija Bago

233

09.06.2019 11:04:44

Ekipa Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru ovogodišnji je pobjednik Sveučilišne malonogometne lige. Drugo mjesto zauzela je ekipa Filozofskog fakulteta, dok su treći bili Pravnici.

U finalnoj utakmici između ekipa Filozofskog i Ekonomskog fakulteta bolji su bili Ekonomisti te su slavili nad prošlogodišnjim pobjednicima rezultatom 8:4.

Vođeni Franjom Skokom s postignuta četiri pogotka za Ekonomiste u strijelce su se upisali Vice Božić, s postignuta dva pogotka te Luka Suton i Žarko Marušić s jednim.

Za Filozofski fakultet dva puta pogađao je Tomislav Zelenika, a uz njega u strijelce su se upisali Bruno Pervan i Ante Bodan.

Utakmica za treće mjesto između Pravnog fakulteta i FSRE-a završila je pobjedom Pravnika. Naime, Pravnici su zatresli mrežu ekipe FSRE-a 11 puta i tako osvojili medalju. Konačni rezultat utakmice iznosio je 11: 5.

Najbolji strijelac ovogodišnje lige je Benjamin Vladić iz ekipe Fakulteta zdravstvenih studija, a najbolji golman pravnik Mateo Miočević.

Za najboljeg igrača lige proglašen je Vice Božić iz pobjedničke ekipe Ekonomskog fakulteta.

Loading...


Skupina japanskih i korejskih studenata predvođenih prof. Taro Tsukimurom (Doshisha University Kyoto, Japan) je u sklopu studijskog putovanja po Europi posjetila Ekonomski fakultet Sveučiliš...


Centar za informacijske tehnologije Sveučilišta u Mostaru (SUMIT) organizira dvodnevni tečaj „Osnove rada u sustavu za e-učenje“ za nastavno osoblje koji će se održati u srijedu ...


Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić dodijelio je plaketu rektoru Sveučilišta Matej Bel doc. Ing. Vladimíru Hiadlovskom za izniman doprinos razvoju Sveučili&s...