Filozofski fakultet spreman za kombinirani oblik nastave

Filozofski fakultet spreman za kombinirani oblik nastave

Filozofski fakultet spreman za kombinirani oblik nastave

Filozofski fakultet spreman za kombinirani oblik nastave

01.10.2020 13:18:24

662

662

01.10.2020 13:18:24

Jedna od najvećih ustrojbenih jedinica SUM-a Filozofski fakultet, s više od 2000 studenata, 250 suradnika u nastavi, 17 studijskih programa iz različitih područja društvenih i humanističkih znanosti, 77 kombinacija na preddiplomskoj razini i 83 na diplomskoj, 250 suradnika u nastavi, fakultet na kojem se godišnje izvodi oko 40 tisuća sati nastave spreman je, unatoč kompleksnosti, za kombinirani oblik nastave.

Nakon što je Senat usvojio kombinirani oblik nastave, na Filozofskom fakultetu objavljene su informacije o nastavnom procesu u predstojećem razdoblju koje su u skladu s preporukama Zavoda za javno zdravstvo FBiH i Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne zaštite HNŽ-a u kontekstu zaštite od pandemije COVID-19.

Nastava za studente Filozofskog fakulteta izvodit će se u kombiniranom obliku tako što će studenti jedan tjedan nastavu pratiti u klasičnom obliku u prostorijama Fakulteta, a sljedeći tjedan na daljinu. Fiksni termini održavanja nastave objavljeni u rasporedu važeći su za održavanje nastave na daljinu i održavanje nastave u klasičnom obliku.

Na mrežnim stranicama objavljene su detaljne informacije o početku nastave, rasporedu predavanja za listopad, ilustrativni prikazi učionica s označenim mjestima za sjedenje, kao i sigurnosne i zdravstvene mjere i preporuke. Nastava na Fakultetu provodi se u skladu sa smjernicama i preporukama mjerodavnih tijela.

Prema trenutnoj epidemiološkoj situaciji i mjerama koje su na snazi, a uoči zimskog razdoblja i sezonske gripe, uz COVID 19, pred fakultetom je izazovno razdoblje. Međutim, Filozofski će fakultet uvijek tražiti optimalan način rada na korist i zadovoljstvo svojih studenata.

Pri preuzimanju teksta s web stranice Sveučilišta potrebno je navesti izvor i dodati poveznicu na tekst.
Loading...


Shematski prikaz Kriznog plana pripravnosti i odgovora na pojavu COVID-19 Sveučilišta u Mostaru koji je usvojen na 364. sjednici Senata postavljen je na ustrojbenim jedinicama Sveučili&scaro...


Kolegij dekana Sveučilišta u Mostaru, kojega čine rektor, prorektori i dekani fakulteta, razmatrao je održavanje nastave i druga aktualna pitanja. Uvažavajući sv...


U sklopu obilježavanja Dana Erasmusa 2020 Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru sudjelovao je na online sastanku: Razgovor o Erasmus+ suradnji izmeđ...