Održan tečaj trajne izobrazbe/edukacije s međunarodnim sudjelovanjem

Održan tečaj trajne izobrazbe/edukacije s međunarodnim sudjelovanjem

Marija Bago

15.04.2019 09:07:24

186

Marija Bago

186

15.04.2019 09:07:24

U organizaciji Sveučilišta u Mostaru Farmaceutskog fakulteta održan je tečaj "Primjena kortikosteroidnih lijekova u svakodnevnoj praksi"  u okviru potrebe za trajnom izobrazbom magistara farmacije.

Tečaj je kao glavni sponzor podržala domaća farmaceutska kuća "FARMAVITA d.o.o.", čiji su se predstavnici pridružili kao gosti i jedni od predavača.

U edukativnom dijelu skupa, posjetitelji su bili u prilici čuti najnovija saznanja iz područja farmacije, visokoregulirane biomedicinske djelatnosti, a posebice iz područja kozmetologije i farmaceutske tehnologije, kao glavne teme ovog tečaja. Ovakva vrsta trajne izobrazbe postaje već tradicionalno okupljanje stručnjaka iz područja biomedicine i zdravstva s domaćim i stranim adresama. Tako su se i ovog puta, osim eminentnih domaćih imena, mogli slušati i prof. dr. sc. Jelena Filipović-Grčić, predstojnica Zavoda za farmaceutsku tehnologiju Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Zainteresiranim magistrima farmacije, obratila se i dekanica Farmaceutskog fakulteta prof. dr. sc. Monika Tomić, koja je svojim predavanjem podržala ovaj tečaj i osvrnula se na važnost održavanja ovakvih i sličnih edukacija.

Održavanje ovog tečaja podržale su, i kao vrijednim prepoznale, domaća strukovna udruženja magistara farmacije, koja su bodovala prisustvo svojih članova. Tečaju se odazvalo preko 80 pristupnika.

POSLJEDNJE NOVOSTI


U sklopu obilježavanja Svjetskog dana hipertenzije i javnozdravstvene kampanje "Euromelanoma day" studenti i djelatniStudentice diplomskog Studija informacijskih znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Iva FilipoviNa Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održano je predavanje mr. sc. Helene Habdija o temi „PromjOGLASNA

PLOČA