Održana redovita sjednica Senata SUM-a

Održana redovita sjednica Senata SUM-a

24.11.2021 13:34:18

715

715

24.11.2021 13:34:18

Senat Sveučilišta u Mostaru na današnjoj sjednici usvojio je informaciju o upisu studenata u I. godinu preddiplomskih i integriranih studija i podatke o brucošima u akademskoj 2021./2022. 

Na sjednici je bilo riječi o izborima/reizborima u znanstveno-nastavna i umjetničko-nastavna zvanja, kao i imenovanja povjerenstva za različite postupke u proceduri obrane doktorskog rada. Osim toga, Senat je imenovao povjerenstvo za izradu elaborata za osnivanje Sveučilišnog odjela Glazbena umjetnost Sveučilišta u Mostaru te usvojilo Izvješće o radu i učinkovitosti djelovanja sustava za osiguranje kvalitete za prethodnu akademsku godinu i Godišnji plan aktivnosti sustava za osiguranje kvalitete za ovu akademsku godinu.

Donesena je odluka o raspisivanju natječaja za upis na poslijediplomski doktorski studij Ars Sacra na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru.

Za obavijesti sa Sveučilišta u Mostaru, pretplatite se na Newsletter.
Loading...


Povodom 44. obljetnice Sveučilišta u Mostaru od 7. do 13. prosinca bit će upriličena manifestacija Dani Sveučilišta. Sveučilište u Mostaru...


Sva dosadašnja izdanja koja je pripremio Ured za odnose s javnošću SUM kao i teme koje se nalaze u novom izdanju sveučilišnog newslettera za mjesec...


Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru obilježen je Međunarodni dan osoba s invaliditetom koji se obilježava na današnji dan širom svijeta.

Tekst: Filip Kožul /...