Studenti Fakulteta zdravstvenih studija sudjelovali na Studentskom kongresu zaštite zdravlja

Studenti Fakulteta zdravstvenih studija sudjelovali na Studentskom kongresu zaštite zdravlja

Marija Bago

09.04.2019 18:44:12

143

Marija Bago

143

09.04.2019 18:44:12

Studenti Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru sudjelovali su na II. Studentskom kongresu zaštite zdravlja “Sanitas 2019” koji je održan na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Studenti su imali priliku sudjelovati kao aktivni i pasivni sudionici kongresa. Osim što su se obogatili za nova znanja koja nose sa sobom na svoj matični fakultet, ujedno su i tri studenta imali priliku izlagati svoje poster prezentacije završnog rada.

Ivan Gadža, student IV. godine sanitarnog inženjerstva izlagao je o temi “Antibakterijsko djelovanje odabranih vrsta meda s područja Bosne i Hercegovine na bakteriju Streptococcus pyogenes”, Toni Androja, student IV. godine sanitarnog inženjerstva je pisao rad “Kemijski sastav i prerada školjaka”, a predstavljao ga je Dominik Marić i Mario Šutalo, student V. godine fizioterapije izlagao rad pod nazivom “Tjelesna spremnost djece s posebnim potrebama, sličnosti i razlike unutar skupine”.

Studentima je ovo prilika da se upoznaju s događajem kongresnog formata, izlože rezultate vlastitih istraživanja pred svojim kolegama i profesorima te da stvore mrežu kolega i suradnika koja će im pomoći u daljnjem razvitku kao budućim stručnjacima ili znanstvenicima. Studentski kongres zaštite zdravlja održan je 5. i 6. travnja 2019. godine.

POSLJEDNJE NOVOSTI


Prezentacija projekta u propagaciji NATO-a pod nazivom „Unapređenje institucionalnih kapaciteta Bosne i HercegoTradicionalna smotra Sveučilišta u Mostaru održana je na Građevinskom fakultetu s ciljem upoznavanja maturanatU organizaciji Sveučilišta u Mostaru, ustrojbenih jedinica Filozofskog fakulteta (Studij odnosa s javno&scaronOGLASNA

PLOČA