Dario Pušić i Hrvatski rukometni savez donirali dresove za Zakladu SUM

Dario Pušić i Hrvatski rukometni savez donirali dresove za Zakladu SUM

12.04.2024 12:25:59

851

851

12.04.2024 12:25:59

Dario Pušić, kandidat HDZ-a za Hrvatski sabor u 11. izbornoj jedinici, danas je u ime Hrvatskoga rukometnog saveza uručio dresove Uredu za studente s invaliditetom Sveučilišta u Mostaru kao znak podrške Zakladi SUM.

„Kao predsjednik Sveučilišnoga rukometnog kluba Zrinjski moram istaknuti našu odličnu suradnju sa Sveučilištem. Osjećam potrebu da uzvratim Sveučilištu koje pomaže našemu klubu te sam zajedno s Hrvatskim rukometnim savezom odlučio donirati dresove", izjavio je Pušić.

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić izjavio je: „Dario je uvijek bio uz Sveučilište u Mostaru i nastavit će pružati podršku. Ovo je pravi primjer empatije javnih osoba prema ugroženim studentima."

Donirani dresovi bit će ponuđeni na aukciji koja je planirana u sklopu humanitarnog događaja za Zakladu SUM koji će se održati 10. svibnja 2024. godine u kampusu Sveučilišta u Mostaru od 12:00 sati, a sav prihod bit će usmjeren u stipendiranje studenata s invaliditetom, studenata bez adekvatne roditeljske skrbi i studenata slabijega imovinskog stanja Sveučilišta u Mostaru.

Za obavijesti sa Sveučilišta u Mostaru, pretplatite se na Newsletter.


Na WURI (The World University Rankings for Innovation) svjetskoj rang-ljestvici inovativnih sveučilišta u kategoriji Industrijske primjene, koja obuhvać...


Svjetska rang-ljestvica inovativnih sveučilišta, WURI (The World University Rankings for Innovation), objavila je svoju