Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

18.12.2019 15:02:23

632

632

18.12.2019 15:02:23

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru dodijeljene su Dekanove nagrade najboljim studentima u akademskoj 2018./2019. godini i uručena je Pohvalnica za izvannastavne aktivnosti. Nagrađenima su dodijeljena priznanja na svečanoj sjednici Znanstveno-nastavnog vijeća.

Dodijeljeno je šesnaest Dekanovih nagrada i jedna Pohvalnica za izvannastavne aktivnosti.

Nagrade je uručio dekan Fakulteta prof. dr. sc. Ivica Musić koji je čestitao studentima te istaknuo kako je ponosan na ostvareni uspjeh nagrađenih. 

„Vjerujem da taj osjećaj sa mnom dijeli cijela naša akademska zajednica. Ovo je prilika kada javno možemo istaknuti i pohvaliti rad naših najboljih studenata, jer uspjeh ovakve vrste nije posljedica ni slučajnosti, ni usputnosti, ni spontanosti, nego velika odricanja, strpljivosti, upornosti, jednostavno rečeno predana rada“, kazao je dekan Musić.

U ime svih dobitnika zahvalila se Maja Grubišić, studentica diplomskog Studija informacijskih znanosti, smjer informatika. „Važno je ne odustati na svakom putu u životu, pa tako i na ovom akademskom gdje treba imati visoko postavljene ciljeve, jasne i čvrste stavove, jer ovo priznanje i jest potvrda svega što smo prošli, potvrda da se rad i zalaganje uvijek isplate“, objasnila je Grubišić.

Dobitnici Dekanove nagrade su: Martina Jurić, Mateo Čačija, Maja Grubišić, Antonela Jerković, Ivana Šimović, Vladimir Vegar, Barbara Benković, Mila Kvesić, Matea Kutle, Veronika Vasilj, Petar Babić, Ana Buratović, Ivana Drežnjak, Anita Ivanković, Gabrijela Jurišić i Marijana Primorac. Pohvalnicu za izvannastavne aktivnosti dobio je student Martin Mikulić.

Sve fotografije mogu se pogledati na facebook stranici Filozofskog fakulteta. 

Loading...


Iz tiska je izašla knjiga „Memento akademskoga pisma“ autora prof. dr. sc. Ivice Musića, dekana Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Djelo omogućuje da svaki stud...


Održan je 2. znanstveni simpozij pod nazivom "Cochrane za sve" na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru koji je okupio veliki broj stručnjaka iz BiH i Hrvatske, a organizatori simpozij...


„Posavina u obrani suverenosti i samostalnosti Bosne i Hercegovine“ naziv je znanstveno-stručne konferencije koja je održana u Orašju u organizaciji Sveučilišta u Mostaru,...