Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskog fakulteta

18.12.2019 15:02:23

985

985

18.12.2019 15:02:23

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru dodijeljene su Dekanove nagrade najboljim studentima u akademskoj 2018./2019. godini i uručena je Pohvalnica za izvannastavne aktivnosti. Nagrađenima su dodijeljena priznanja na svečanoj sjednici Znanstveno-nastavnog vijeća.

Dodijeljeno je šesnaest Dekanovih nagrada i jedna Pohvalnica za izvannastavne aktivnosti.

Nagrade je uručio dekan Fakulteta prof. dr. sc. Ivica Musić koji je čestitao studentima te istaknuo kako je ponosan na ostvareni uspjeh nagrađenih. 

„Vjerujem da taj osjećaj sa mnom dijeli cijela naša akademska zajednica. Ovo je prilika kada javno možemo istaknuti i pohvaliti rad naših najboljih studenata, jer uspjeh ovakve vrste nije posljedica ni slučajnosti, ni usputnosti, ni spontanosti, nego velika odricanja, strpljivosti, upornosti, jednostavno rečeno predana rada“, kazao je dekan Musić.

U ime svih dobitnika zahvalila se Maja Grubišić, studentica diplomskog Studija informacijskih znanosti, smjer informatika. „Važno je ne odustati na svakom putu u životu, pa tako i na ovom akademskom gdje treba imati visoko postavljene ciljeve, jasne i čvrste stavove, jer ovo priznanje i jest potvrda svega što smo prošli, potvrda da se rad i zalaganje uvijek isplate“, objasnila je Grubišić.

Dobitnici Dekanove nagrade su: Martina Jurić, Mateo Čačija, Maja Grubišić, Antonela Jerković, Ivana Šimović, Vladimir Vegar, Barbara Benković, Mila Kvesić, Matea Kutle, Veronika Vasilj, Petar Babić, Ana Buratović, Ivana Drežnjak, Anita Ivanković, Gabrijela Jurišić i Marijana Primorac. Pohvalnicu za izvannastavne aktivnosti dobio je student Martin Mikulić.

Sve fotografije mogu se pogledati na facebook stranici Filozofskog fakulteta. 

Loading...


4263 virtualne učionice. 4876 nastavnika u sustavu. 2360 Google Meet sastanaka. 2.547.169 pregleda platforme skole.sum.ba. Brojke su to koje prikazuju provedbu online n...


Epidemiološka pravila koja su bila na snazi u vrijeme pandemije, ostala su na snazi kada je u pitanju boravak u zatvorenom prostoru, a odnosi se na nošenj...


Uprava Sveučilišta u Mostaru, uprave i djelatnici fakulteta očistili su kampus od smeća te uklonili posljedice vandalizma koje su posljednjih mjeseci napravljene...