Goran Bogdan posjetio SUM TV

Goran Bogdan posjetio SUM TV

Goran Bogdan posjetio SUM TV

Goran Bogdan posjetio SUM TV

23.02.2021 09:42:37

522

522

23.02.2021 09:42:37

Hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Goran Bogdan posjetio je Televiziju Sveučilišta u Mostaru. U okviru posjete upoznat je s radom SUM TV-a, programskim sadržajima i planovima za buduću produkciju.

„Ugodno sam iznenađen sa svim projektima na Sveučilištu, a televizija me posebno oduševila. Siguran sam da će se ovdje izgraditi brojna buduća televizijska lica“, ističe Bogdan.

Televizija Sveučilišta u Mostaru opremljena je najmodernijom opremom, a u okviru programa snima i putem interneta emitira brojne obrazovne, kulturne i društvene sadržaje koji se organiziraju na Sveučilištu u Mostaru. Kroz režiju i čak pet televizijskih studija producira se video i online nastava te se radi i studentska praksa koja studentima omogućuje stjecanje i usavršavanje vještina televizijskog novinarstva, javnog nastupa ili režije. Od nedavno Sveučilišna televizija započinje blisku suradnju s Večernjim listom BiH čiji je rezultat i pokretanje internetske televizije Večernji TV.

Loading...


Rektorica Univerziteta u Beogradu prof. dr. Ivanka Popović primila je danas rektora Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zorana Tomića. Tijekom susreta rektori su raz...


Sveučilište u Mostaru pridružilo se znanstvenim i obrazovnim institucijama koje podržavaju online tečaj o osnovama umjetne inteligencije - Elements of AI. Drugo najveće sveučilište i ...


Više od 500 predstavnika akademske zajednice i civilnoga društva potpisalo je Izjavu o europskoj budućnos...