Goran Bogdan posjetio SUM TV

Goran Bogdan posjetio SUM TV

Goran Bogdan posjetio SUM TV

Goran Bogdan posjetio SUM TV

23.02.2021 09:42:37

291

291

23.02.2021 09:42:37

Hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Goran Bogdan posjetio je Televiziju Sveučilišta u Mostaru. U okviru posjete upoznat je s radom SUM TV-a, programskim sadržajima i planovima za buduću produkciju.

„Ugodno sam iznenađen sa svim projektima na Sveučilištu, a televizija me posebno oduševila. Siguran sam da će se ovdje izgraditi brojna buduća televizijska lica“, ističe Bogdan.

Televizija Sveučilišta u Mostaru opremljena je najmodernijom opremom, a u okviru programa snima i putem interneta emitira brojne obrazovne, kulturne i društvene sadržaje koji se organiziraju na Sveučilištu u Mostaru. Kroz režiju i čak pet televizijskih studija producira se video i online nastava te se radi i studentska praksa koja studentima omogućuje stjecanje i usavršavanje vještina televizijskog novinarstva, javnog nastupa ili režije. Od nedavno Sveučilišna televizija započinje blisku suradnju s Večernjim listom BiH čiji je rezultat i pokretanje internetske televizije Večernji TV.

Loading...


Prvi kick off sastanak ERASMUS + Capacity Building in the field of higher education 2020 projekta STEAM-edu održan je na SUM-u.

„Kada je riječ o Sveučilištu u Mostaru, ono je prošlo postupak reakreditacije, u skladu sa Standardima i smjernicama za osiguranje kvalitete na ...


Hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Goran Bogdan posjetio je Televiziju Sveučilišta u Mostaru. U okviru posjete upoznat je s radom SUM TV-a, pr...