Humanitarna večer za studente u stanju potrebe na SUM-u

Humanitarna večer za studente u stanju potrebe na SUM-u

03.04.2023 14:10:20

1715

1715

03.04.2023 14:10:20

*Tekst generirao ChatGPT.

Prva Humanitarna večer za Zakladu SUM održat će se u srijedu, 5. travnja, u Sveučilišnoj Galeriji u Kampusu Rodoč, a program Humanitarne večeri započinje u 18:00 sati svečanim otvaranjem nakon čega će uslijediti druženje humanitarnog karaktera uz prigodni domjenak i glazbu. 

Ulaznice za Humanitarnu večer za Zakladu SUM moći će se kupiti na dan događaja na ulazu u Sveučilišnu galeriju u vrijednosti od 20,00 BAM za studente i 50,00 BAM za sve ostale, a Zaklada SUM omogućila je prodaju ulaznica prije samog događaja na različitim lokacijama Sveučilištu u Mostaru. Prodaja ulaznica je u tijeku u uredu Studentskog zbora za sve studente koji žele podržati svoje kolege te na svim ustrojbenim jedinicama za sve nastavno i nenastavno osoblje SUM-a. 

Sva prikupljena novčana sredstva bit će transparentno evidentirana te usmjerena u financiranje i sufinanciranje školarina te financiranje određenih prostornih prilagodbi na Sveučilištu za studente s invaliditetom. Rad Zaklade može se podržati i izravnom uplatom novčanih sredstava na račun Zaklade SUM: 
Sveučilište u Mostaru - Zaklada SUM
3387402202592961
Trg hrvatskih velikana 1

Zaklada SUM osnovana je kako bi kroz svoj rad osluškivala, pronalazila rješenja te naposljetku pružala konkretnu pomoć studentima koji su zbog raznih životnih okolnosti ugroženi, a cilj Humanitarne večeri za Zakladu SUM jest okupiti akademsku i društvenu zajednicu koja ima sluha za sadašnje i buduće studente SUM-a koji su u određenom stanju potrebe. 

Također, svi posjetitelji Humanitarne večeri za Zakladu SUM imat će priliku vidjeti umjetnička djela akademskog hrvatskog umjetnika Tihomira Lončara s obzirom na to da je u Galeriji Sveučilišta u tijeku izložba Hercegovački ciklus i donacija Sveučilištu u Mostaru koja se sastoji od čak 14 umjetničkih djela nastalih na jednomjesečnoj rezidenciji umjetnika Lončara u Mostaru. 

Za obavijesti sa Sveučilišta u Mostaru, pretplatite se na Newsletter.


Sjednica Rektorskoga zbora/konferencije održana u Tuzli označila je značajan događaj za akademsku zajednicu u Bosni i Hercegovini. Na ovoj sjednici, koja je bila prva p...


Sveučilište u Mostaru sudjelovalo je na Forumu s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom Izazovi za mir: Liderstvo Europske Unije na Balkanu u organizaci...


Sveučilište u Mostaru uspostavilo je važno partnerstvo potpisivanjem Memoranduma o razumijevanju s uglednim Papinskim sveučilištem Comillas iz Ma...