Na ALU otvorena izložba Interacademia

Na ALU otvorena izložba Interacademia

Na ALU otvorena izložba Interacademia

Na ALU otvorena izložba Interacademia

30.05.2019 14:54:53

304

304

30.05.2019 14:54:53

U Galeriji Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru u Širokom Brijegu otvorena je izložba Interacademia 2019. 

Udruga građana “Krug” iz Mostara organizator je ovog projekta koji se provodi u okviru projekta “Dijalog za budućnost” čiji je cilj uspostavljanje suradnje s različitim zainteresiranim stranama koje će dobiti priliku da upotpune svoje vještine za dijalog u zajednici.

Izložbu je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić ističući zadovoljstvo što SUM sudjeluje u jednom ovakvom projektu.

Dekan ALU Široki Brijeg prof. Stjepan Skoko je naglasio kako cilj bio napraviti priču koja je kulturni i likovni događaj.

Ovogodišnji događaj okupio je stručnjake iz devet visokoškolskih likovnih institucija regije. Predstavili su se umjetnici iz Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg, Akademije likovnih umjetnosti Trebinje, Akademije likovnih umjetnosti Sarajevo, Akademije umjetnosti Banja Luka, Akademije likovnih umjetnosti Zagreb, Fakulteta likovnih umetnosti Beograd, Akademije umetnosti Novi Sad, Fakulteta likovnih umjetnosti Cetinje i Akademije primijenjenih umjetnosti Rijeka..

Loading...


Sveučilište u Mostaru u suradnji s University of South-Eastern Norway i Univerzitetom "Džemal Bijedić" u Mostaru organizira Međunarodnu ljetnu školu koja će se ove godine održati na S...


Prorektorica za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Sanja Bijakšić i voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju SUM-a Inja Stojkić sudjelovale su na konferenciji u...


Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru započeo je program Deutsch Lehren Lernen (DLL - Učenje podučavanja njemačkog). Radi se o programu Goethe-Instituta, a studenti u okviru modula ...