Na FPMOZ-u mogućnost online upisa

Na FPMOZ-u mogućnost online upisa

Na FPMOZ-u mogućnost online upisa

Na FPMOZ-u mogućnost online upisa

12.05.2020 15:37:24

627

627

12.05.2020 15:37:24

Približava se završetak školske godine, koja je zbog koronavirusa drugačija od dosadašnjih.

U akademskoj 2020./2021. godini Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti nudi online upis, a sve o upisu i popis studija možete pogledati na službenoj web stranici fakulteta.

Veliki broj mladih nakon što završi srednju školu u nedoumici je koji studij upisati. U samo nekoliko mjeseci od završetka nastave srednjoškolci trebaju izabrati studij koji će im u budućnosti obilježiti život.

Mostar kao sveučilišni grad nudi veliki broj fakulteta, a veliki broj studijskih programa nudi Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti kao jedan od najvećih fakulteta na Sveučilištu u Mostaru.

Loading...


Epidemiološka pravila koja su bila na snazi u vrijeme pandemije, ostala su na snazi kada je u pitanju boravak u zatvorenom prostoru, a odnosi se na nošenj...


Uprava Sveučilišta u Mostaru, uprave i djelatnici fakulteta očistili su kampus od smeća te uklonili posljedice vandalizma koje su posljednjih mjeseci napravljene...


"Sačuvajmo našu malu oazu" slogan je i naziv akcije, kampanje za podizanje svijesti o važnosti očuvanja čistoće kampusa te pripadajuće imovine.