Na online tečaju sudjelovala 44 nastavnika

Na online tečaju sudjelovala 44 nastavnika

Na online tečaju sudjelovala 44 nastavnika

Na online tečaju sudjelovala 44 nastavnika

14.05.2020 14:30:26

697

697

14.05.2020 14:30:26

Zbog velikog broja upita za ponavljanje tečaja održanog 6. svibnja, danas je ponovljen online tečaj za nastavno osoblje „Izrada online testova u sustavu SUMARUM“ na kojem su sudjelovala 44 nastavnika.

Tečaj je bio namijenjen nastavnicima koji se žele upoznati s načinom izrade pitanja za testove te nadopuniti znanja s naprednim postavkama testova, a održali su ga doc. dr. sc. Marko Odak, Lucija Mandić i Tomislav Papac.

Tečaj se bazirao na izradi baze pitanja s kategorijama, izradi pojedine vrste pitanja s napomenama i savjetima koje nastavnici mogu primijeniti pri kreiranju vlastitih pitanja, izradi testa s naprednim mogućnostima postavki koje su važne za što bolje i uspješnije kreiranje testa, a na kraju testa prezentiran je kratki pregled i rezultati testa.

Snimka online tečaja bit će dostupna uskoro.

Loading...


Epidemiološka pravila koja su bila na snazi u vrijeme pandemije, ostala su na snazi kada je u pitanju boravak u zatvorenom prostoru, a odnosi se na nošenj...


Uprava Sveučilišta u Mostaru, uprave i djelatnici fakulteta očistili su kampus od smeća te uklonili posljedice vandalizma koje su posljednjih mjeseci napravljene...


"Sačuvajmo našu malu oazu" slogan je i naziv akcije, kampanje za podizanje svijesti o važnosti očuvanja čistoće kampusa te pripadajuće imovine.