Novi projekt Veleposlanstva Italije za mlade

Novi projekt Veleposlanstva Italije za mlade

Novi projekt Veleposlanstva Italije za mlade

Novi projekt Veleposlanstva Italije za mlade

05.02.2021 11:39:01

187

187

05.02.2021 11:39:01

Želite li se zalagati za čišći okoliš i za bolje i mirnije društvo?
Ako imate između 18 i 30 godina, Veleposlanstvo Italije treba vaše ideje, energiju i iskustvo! Poziv mladima uputio je i veleposlanik Nicola Minasi u video obraćanju dostupnom na linku.

Uoči konferencije o klimatskim promjenama preCOP26, koja će se održati u Milanu od 30.09. do 2.10.2021. kojoj će prisustvovati mladi iz cijelog svijeta, prije velike konferencije COP26 u Glasgowu u studenom, talijansko veleposlanstvo namjerava organizirati niz događaja u Bosni i Hercegovini.

Cilj je odabrati 15 osoba koje su odlučne da poboljšaju zajednice u kojima žive i provode ekološke i socijalne projekte u razdoblju do preCOP26.

Ova inicijativa predviđa niz susreta kako bi se članovima grupe omogućilo da se bolje upoznaju i rade s veleposlanstvom na zajedničkom programu aktivnosti, uz redovne sastanke. Zalaganje je na dobrovoljnoj osnovi i ne predviđa ekonomsku naknadu. Svi sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Vaše prijedloge, zajedno s biografijama i osnovnim podacima, trebate poslati na italia.bih@gmail.com do 10. veljače 2021.

Podnošenjem prijedloga, na najviše jednoj stranici, naznačite koje ekološke i socijalne inicijative mislite da ćete moći provesti u svom mjestu prebivališta i koje karakteristike posjedujete koje će vam pomoći da te inicijative ostvarite. Također naznačite je li inicijative koje predlažete mogu biti primijenjene i na drugim mjestima u Bosni i Hercegovini i eventualno u kojim.

Svaki prijedlog će se pažljivo razmotriti, s ciljem identifikacije sudionika prema geografskom porijeklu, u skladu s originalnošću i održivošću projekta.

 

 

Loading...


Rektorica Univerziteta u Beogradu prof. dr. Ivanka Popović primila je danas rektora Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zorana Tomića. Tijekom susreta rektori su raz...


Sveučilište u Mostaru pridružilo se znanstvenim i obrazovnim institucijama koje podržavaju online tečaj o osnovama umjetne inteligencije - Elements of AI. Drugo najveće sveučilište i ...


Više od 500 predstavnika akademske zajednice i civilnoga društva potpisalo je Izjavu o europskoj budućnos...