Obavijest o unutarnjoj prosudbi - SUM

Obavijest o unutarnjoj prosudbi - SUM

16.11.2023 09:27:44

1442

1442

16.11.2023 09:27:44

Na Sveučilištu u Mostaru provodi se postupak unutarnje prosudbe za razdoblje ak. 2019./20. god. – ak. 2021./22. god., u čiju svrhu su izrađena samoevaluacijska izvješća Sveučilišta i ustrojbenih jedinica. Povjerenstvo za unutarnju prosudbu posjetit će rektorat i sve ustrojbene jedinice od 20. studenog do 1. prosinca 2023. godine te održati sastanke s upravama Sveučilišta i ustrojbenih jedinica, predstavnicima nastavnika, studenata, administrativnog osoblja i gospodarstva, uz uvid u fizičke resurse.

Nakon provedenih posjeta održat će se usmeno izvještavanje Povjerenstva upravama Sveučilišta i ustrojbenih jedinica, Odboru za osiguranje i unapređenje kvalitete te predsjednicima Studentskog zbora ustrojbenih jedinica o preliminarnim zaključcima i preporukama, koje će biti navedene u izvješćima Povjerenstva za Sveučilište i svaku ustrojbenu jedinicu.

Agendu za posjet Povjerenstva za unutarnju prosudbu možete pogledati ovdje

Za obavijesti sa Sveučilišta u Mostaru, pretplatite se na Newsletter.


Na WURI (The World University Rankings for Innovation) svjetskoj rang-ljestvici inovativnih sveučilišta u kategoriji Industrijske primjene, koja obuhvać...


Svjetska rang-ljestvica inovativnih sveučilišta, WURI (The World University Rankings for Innovation), objavila je svoju