Održan simpoziji sanitarnog inženjerstva

Održan simpoziji sanitarnog inženjerstva

Održan simpoziji sanitarnog inženjerstva

Održan simpoziji sanitarnog inženjerstva

09.05.2019 14:06:10

1603

1603

09.05.2019 14:06:10

Prvi simpoziji sanitarnog inženjerstva na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru održan je u organizaciji studenta prediplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija pod nazivom  “Sanitarno inženjerstvo jučer, danas, sutra”.

Organizatori poručuju da su izuzetno zadovoljni posjetom i zanimanjem studenata za ovaj događaj. Naglašavaju kako im je bilo posebno zadovoljstvo ugostiti članove komore sanitarnih inženjera Federacije Bosne i Hercegovine.

Dekan Fakulteta zdravstvenih studija prof. dr. sc. Ivan Vasilj je otvorio simpoziji te poželio sreću u nastavku rada.

Prof. dr. sc. Marina Šantić, sa Sveučilišta u Rijeci, je naglasila kako joj je zadovoljstvo prisustovati ovom događaju te kako se nada da će u budućnosti ovakvi događaji dobiti na još većem značaju i postati tradicija.

U ime komore sanitarnih inženjera FBiH riječ je imala Berina Crnovršanin. Cilj ovog skupa bio je približiti studentima njihove buduće radne kompetencije nakon završetka studija te ih ujedno i potaknuti na zajedništvo u struci i važnost međusobne suradnje.

Loading...


Rektorica Univerziteta u Beogradu prof. dr. Ivanka Popović primila je danas rektora Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zorana Tomića. Tijekom susreta rektori su raz...


Sveučilište u Mostaru pridružilo se znanstvenim i obrazovnim institucijama koje podržavaju online tečaj o osnovama umjetne inteligencije - Elements of AI. Drugo najveće sveučilište i ...


Više od 500 predstavnika akademske zajednice i civilnoga društva potpisalo je Izjavu o europskoj budućnos...