Održan simpoziji sanitarnog inženjerstva

Održan simpoziji sanitarnog inženjerstva

09.05.2019 14:06:10

1834

1834

09.05.2019 14:06:10

Prvi simpoziji sanitarnog inženjerstva na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru održan je u organizaciji studenta prediplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija pod nazivom  “Sanitarno inženjerstvo jučer, danas, sutra”.

Organizatori poručuju da su izuzetno zadovoljni posjetom i zanimanjem studenata za ovaj događaj. Naglašavaju kako im je bilo posebno zadovoljstvo ugostiti članove komore sanitarnih inženjera Federacije Bosne i Hercegovine.

Dekan Fakulteta zdravstvenih studija prof. dr. sc. Ivan Vasilj je otvorio simpoziji te poželio sreću u nastavku rada.

Prof. dr. sc. Marina Šantić, sa Sveučilišta u Rijeci, je naglasila kako joj je zadovoljstvo prisustovati ovom događaju te kako se nada da će u budućnosti ovakvi događaji dobiti na još većem značaju i postati tradicija.

U ime komore sanitarnih inženjera FBiH riječ je imala Berina Crnovršanin. Cilj ovog skupa bio je približiti studentima njihove buduće radne kompetencije nakon završetka studija te ih ujedno i potaknuti na zajedništvo u struci i važnost međusobne suradnje.

Za obavijesti sa Sveučilišta u Mostaru, pretplatite se na Newsletter.
Loading...


Povodom 44. obljetnice Sveučilišta u Mostaru od 7. do 13. prosinca bit će upriličena manifestacija Dani Sveučilišta. Sveučilište u Mostaru...


Sva dosadašnja izdanja koja je pripremio Ured za odnose s javnošću SUM kao i teme koje se nalaze u novom izdanju sveučilišnog newslettera za mjesec...


Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru obilježen je Međunarodni dan osoba s invaliditetom koji se obilježava na današnji dan širom svijeta.

Tekst: Filip Kožul /...