Potvrđen nastavak suradnje između Sveučilišta u Mostaru i HT ERONETa

Potvrđen nastavak suradnje između Sveučilišta u Mostaru i HT ERONETa

Potvrđen nastavak suradnje između Sveučilišta u Mostaru i HT ERONETa

Potvrđen nastavak suradnje između Sveučilišta u Mostaru i HT ERONETa

03.02.2021 15:07:50

709

709

03.02.2021 15:07:50

Izaslanstvo Sveučilišta u Mostaru predvođeno rektorom prof. dr. Zoranom Tomićem posjetilo je HT ERONET gdje ih je primio predsjednik Uprave Vilim Primorac sa suradnicima.

„Zahvalni smo HT ERONET-u kao našem strateškom partneru u razumijevanju uloge Sveučilišta u izgradnji društva. Osobno zahvaljujem predsjedniku Uprave Vilimu Primorcu na višegodišnjoj potpori svih procesa na Sveučilištu u Mostaru. To je pravi odraz društvene odgovornosti HT ERONET-a i suradnje s društvenom zajednicom. Ovo partnerstvo je dvosmjerno i u interesu je i SUM-a i ERONET-a, a ponajviše društva", istaknuo je rektor Tomić.

Predsjednik Uprave Primorac izrazio je iznimno zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom sa SUM-om podsjećajući na uspješnu provedbu projekta e-Škole pokrenutog prošle godine u vrijeme pandemije te projekt prvoga sveučilišnog Smart Campusa u BiH.

„Sveučilište u Mostaru naš je strateški partner i iznimno nas raduje suradnja na novim projektima. Cilj nam je zajednički stvarati društvo znanja, izvrsnosti i kompetencija, što su HT ERONET i SUM već potvrdili svojim zajedničkim projektima. Po svršetku koronakrize, društvu na korištenje ostat će moderna i sofisticirana digitalna platforma za obrazovanje, čime ćemo realizirati dio naše već spomenute misije – stvaranja društva znanja. Ponosni smo i na prvi sveučilišni Smart kampus, naš zajednički projekt u kojemu sudjeluje i Ericsson Nikola Tesla, a koji djeluje na najnovijoj NB IoT tehnologiji. Moram kazati da nas iznimno raduje nastavak suradnje na ovom projektu koji ćemo dodatno nadograđivati novim opcijama i funkcionalnostima, ali i na drugima projektima koji su tek u planu“, naglasio je Primorac.

Loading...


Rektorica Univerziteta u Beogradu prof. dr. Ivanka Popović primila je danas rektora Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zorana Tomića. Tijekom susreta rektori su raz...


Sveučilište u Mostaru pridružilo se znanstvenim i obrazovnim institucijama koje podržavaju online tečaj o osnovama umjetne inteligencije - Elements of AI. Drugo najveće sveučilište i ...


Više od 500 predstavnika akademske zajednice i civilnoga društva potpisalo je Izjavu o europskoj budućnos...