Studentima predstaveljena Erasmus+ iskustva

Studentima predstaveljena Erasmus+ iskustva

Studentima predstaveljena Erasmus+ iskustva

Studentima predstaveljena Erasmus+ iskustva

Marija Bago

05.07.2019 14:08:40

383

Marija Bago

383

05.07.2019 14:08:40

Iskustva studenata o studiranju na europskim sveučilištima, upoznavanju novih jezika i kultura kroz Erasmus+ program predstavljena su u organizaciji EU info centra u BiH u suradnji sa Sveučilištem u Mostaru i Univerzitetom Džemal Bijedić. 

Sudjelovali su studenti Sveučilišta u Mostaru te voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju Inja Stojkić, a održan je u Code Hubu Mostar.

Studenti, nastavno i nenastavno osoblje sve više koriste brojne mogućnosti Erasmus+ programa, jednog od najuspješnijih programa Europske unije. Studija utjecaja Erasmus+ programa koju je objavila Europska komisija ističe da je iskustvo razmjene bilo prekretnica u životu više od pet miliona studenata. Tome je na ovom događaju svjedočila i Mirna Ševo, studentica druge godine diplomskog studija Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Mirna  je nazočnima prenijela svoje iskustvo sa dvije studentske razmjene u Španjolskoj i Slovačkoj.  

Loading...


U Hrvatsome domu hercega Stjepana Kosače svečano su promovirana 42 diplomanda Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomi...


Studentski izbori za akademsku 2019./2020. godinu održani su danas kada su svi studenti Sveučilišta u Mostaru mogli izići na biračka mjesta svoga matičnog fakulteta te dati svoj glas onom ka...


Senat Sveučilišta u Mostaru na redovitoj sjednici razmatrao je prijedlog Statuta Sveučilišta. Nakon  opsežne i konstruktivne javne rasprave jednoglasno je usvojen prijedlog Statu...