SUM i Papinsko sveučilište Comillas: Novo poglavlje u akademskoj suradnji

SUM i Papinsko sveučilište Comillas: Novo poglavlje u akademskoj suradnji

22.02.2024 12:48:23

807

807

22.02.2024 12:48:23

Sveučilište u Mostaru uspostavilo je važno partnerstvo potpisivanjem Memoranduma o razumijevanju s uglednim Papinskim sveučilištem Comillas iz Madrida. Ovo vrijedno partnerstvo proistječe iz suradnje u okviru projekta EU Peace Alijanse i donosi nove perspektive za razvoj obrazovanja, istraživanja i suradnje. Ključna područja suradnje uključuju edukacijsku i akademsku suradnju, istraživačke projekte i studije o društvenim problemima, projekte istraživanja i razvoja tehnologije te suradnju u razvoju u Trećemu svijetu i europske suradničke programe.

Očekuje se da će ovo partnerstvo donijeti nove mogućnosti i iskustva za sve studente, nastavnike i istraživače Sveučilišta u Mostaru te da će pridonijeti unapređenju kvalitete obrazovanja na Sveučilištu.

Potpisivanjem ovoga Memoranduma još jednom potvrđuje se predanost zajedničkomu radu na ostvarivanju ciljeva EU Peace Alijanse te izgradnji mostova između naših sveučilišta.

Za obavijesti sa Sveučilišta u Mostaru, pretplatite se na Newsletter.


Na WURI (The World University Rankings for Innovation) svjetskoj rang-ljestvici inovativnih sveučilišta u kategoriji Industrijske primjene, koja obuhvać...


Svjetska rang-ljestvica inovativnih sveučilišta, WURI (The World University Rankings for Innovation), objavila je svoju