SUM sudjelovao na Danima Erasmusa 2020

SUM sudjelovao na Danima Erasmusa 2020

SUM sudjelovao na Danima Erasmusa 2020

SUM sudjelovao na Danima Erasmusa 2020

17.10.2020 09:18:26

272

272

17.10.2020 09:18:26

U sklopu obilježavanja Dana Erasmusa 2020 Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru sudjelovao je na online sastanku: Razgovor o Erasmus+ suradnji između Sveučilišta Francuske i Bosne i Hercegovine, u organizaciji Veleposlanstva Francuske u Bosni i Hercegovini.

Sveučilište u Mostaru tako je predstavilo dosadašnju uspješnu suradnju Sveučilišta i francuskih institucija visokoga obrazovanja. Erasmus dani 2020 bili su prilika za sveučilišta iz obje zemlje, kako za razmjenu iskustava tako i za uspostavljanje kontakata za razvijanje novih suradnji.  

Studenti su također razmijenili iskustva boravka u Francuskoj i studiranja na različitim francuskim fakultetima, poput onih u Parizu, Lyonu ili pak u Bordeauxu i Poitiersu. Sastanak je ujedno bila i prilika za sve zainteresirane za Erasmus razmjene, da postave svoja pitanja kako bi se lakše odlučili za studiranje na nekom od francuskih sveučilišta.

 

Loading...


Održana je online međunarodna znanstvena konferencija Identiteti – kulture – jezici u organizaciji Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Tema je bila

Centar za informacijske tehnologije SUMIT, Ericsson "Nikola Tesla" i HT Eronet nastavljaju dalje s aktivnostima na projektu SMART Kampus.

Radio televizija Herceg Bosne emitirala je prilog o digitalizaciji obrazovnog sustava. Koje elemente digitalizacija uključuje, koja je uloga Centra za informacijske teh...