Najava održavanja Info dana

Najava održavanja Info dana

Najava održavanja Info dana

Najava održavanja Info dana

03.06.2020 15:14:32

185

185

03.06.2020 15:14:32

Inozemne stipendije i kako ih iskoristiti, kako ostvariti mobilnost na sveučilištima diljem Europe bit će teme Info dana koji će se održati 12. ožujka (utorak) u 10.00 sati u amfiteatru Sokrat Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Info dan organizira Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru. Studenti će dobiti informaciju iz prve ruke tko se i kako može prijaviti za mobilnost te će se upoznati s mogućnostima stipendiranja kroz različite programe. Imat će priliku poslušati iskustva kolega koji su već bili u programu studentske razmjene te dobiti svojevrsni Vodič kroz mobilnost Sveučilišta u Mostaru.

Loading...


Epidemiološka pravila koja su bila na snazi u vrijeme pandemije, ostala su na snazi kada je u pitanju boravak u zatvorenom prostoru, a odnosi se na nošenj...


Uprava Sveučilišta u Mostaru, uprave i djelatnici fakulteta očistili su kampus od smeća te uklonili posljedice vandalizma koje su posljednjih mjeseci napravljene...


"Sačuvajmo našu malu oazu" slogan je i naziv akcije, kampanje za podizanje svijesti o važnosti očuvanja čistoće kampusa te pripadajuće imovine.