Održano predavanje o temi „Promjena smjera: Što je za mene uspjeh?“

Održano predavanje o temi „Promjena smjera: Što je za mene uspjeh?“

Marija Bago

16.05.2019 13:32:27

164

Marija Bago

164

16.05.2019 13:32:27

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održano je predavanje mr. sc. Helene Habdija o temi „Promjena smjera: Što je za mene uspjeh?“.

Mr. sc. Habdija je istaknula kako je uspjeh ovisi o svakome od nas. „Ono što je za mene uspjeh nije za nekog drugog, jer nas potpuno drugačije vrijednosti nose kroz život, potpuno drugačije želje imamo i potpuno drugačije razmišljamo o tome. Svatko od nas je taj koji određuje što je za njega uspjeh“, kazala je Habdija.

Naglasila je kako je prema definiciji uspjeh postizanje cilja ili svrhe. „Ciljevi su definitivno svima različiti“, rekla je Habdija.

Mr. sc. Habdija je edukator, organizator i dizajner radionica i programa, trener predavač i moderator konferencija. Od 2015. godine kontinuirano radi na različitim akcelerator i pred-akcelerator programima kao community manager i upravitelj portfelja, mentor i voditelj radionica. 

POSLJEDNJE NOVOSTI


U sklopu obilježavanja Svjetskog dana hipertenzije i javnozdravstvene kampanje "Euromelanoma day" studenti i djelatniStudentice diplomskog Studija informacijskih znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Iva FilipoviNa Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održano je predavanje mr. sc. Helene Habdija o temi „PromjOGLASNA

PLOČA