Svečano promovirano 453 diplomanda FPMOZ-a

Svečano promovirano 453 diplomanda FPMOZ-a

Svečano promovirano 453 diplomanda FPMOZ-a

Svečano promovirano 453 diplomanda FPMOZ-a

12.03.2020 14:48:48

1122

1122

12.03.2020 14:48:48

U Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače održana je dodjela diploma studentima koji su završili studij na Fakultetu prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Diplome je primilo 453 diplomanda od čega su 143 magistra struke i 310 prvostupnika.

U ime rektora SUM-a prof. dr. sc. Zorana Tomića obratio se prorektor za poslovanje, ljudske potencijale i upravljanje kvalitetom SUM-a prof. dr. sc. Zdenko Klepić koji je istaknuo kako je upravo ovaj fakultet najveća ustrojbena jedinica Sveučilišta, što predstavlja više od 20 posto studenata.

Dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Mario Vasilj je kazao kako narod zna reći 'U mladosti zapni, u starosti pjevaj'. „Punina energije kojom obiluje mladost omogućuje vam veliki napor i velika postignuća, a da bi starost mogla pjevati i slaviti zadovoljstvo životom, uistinu je potrebno napraviti zdrave temelje svog budućeg rasta i vi to svojim studijem i činite“poručio je dekan Vasilj.

Loading...


Epidemiološka pravila koja su bila na snazi u vrijeme pandemije, ostala su na snazi kada je u pitanju boravak u zatvorenom prostoru, a odnosi se na nošenj...


Uprava Sveučilišta u Mostaru, uprave i djelatnici fakulteta očistili su kampus od smeća te uklonili posljedice vandalizma koje su posljednjih mjeseci napravljene...


"Sačuvajmo našu malu oazu" slogan je i naziv akcije, kampanje za podizanje svijesti o važnosti očuvanja čistoće kampusa te pripadajuće imovine.